Tots els pobles

Qui som?

Inici> Qui som?

PERFIL DE LA COMPANYIA

Wuxi Zhanghua Pharmaceutical Equipment Co., Ltd va ser fundada el 1976, compromesa a investigar, desenvolupar i fabricar equips de reacció, cristal·lització, filtració i assecat. Amb el desenvolupament de les tecnologies líders durant més de 40 anys, els nostres equips d'enginyeria no només són per a la indústria farmacèutica, sinó també per a la química fina, pesticides, noves energies, nous materials i altres indústries. Personalitzem la solució integrada d'equips de procés de reacció, cristal·lització, filtració i assecat per als clients.

               

Gran torn vertical CNC i màquina mandrinada equipada ens permet personalitzar assecadors de filtre nutsche agitats amb un diàmetre de més de quatre metres, juntament amb un robot de soldadura importat, que millora la precisió, l'aspecte i la qualitat de la soldadura, així com la seguretat de tot l'equip.

               

El nostre equip tècnic està format per enginyers de diversos camps, com ara garantia de qualitat, procés, equips, soldadura i electricitat, i la majoria d'ells tenen experiència laboral i experiència en projectes d'enginyeria de més de deu anys. Per a productes inflamables, explosius, tòxics i corrosius en indústries farmacèutiques, química fina, pesticides i noves energies, oferirem solucions tècniques personalitzades als clients amb equips ben segellats, d'alt buit i totalment automàtics, garantint la seguretat, l'estalvi d'energia i la protecció del medi ambient. procés de producció, compliment dels requisits EHS. A més, ajudarem els clients a optimitzar els dissenys tècnics per a productes d'alta qualitat. Tots els nostres equips compleixen els requisits de la FDA, CGMP, ATEX i ASME, també certificats per PED, MD, LVD, MOM i CE.

               

Com que el nostre equip ja s'ha venut a moltes empreses farmacèutiques i químiques a Àsia i Europa, els nostres enginyers del departament de servei postvenda tenen una gran experiència de treball a l'estranger. Adherint-se a la professionalitat, la integritat, la innovació i l'harmonia, Wuxi Zhanghua es compromet a convertir-se en una empresa global avançada amb alta tecnologia i alta qualitat en la qual tots els clients confien. Zhanghua té més de deu patents i drets d'autor de programari, que demostren el seu desenvolupament i innovació sostenibles. A través d'anys d'esforços, Zhanghua ha avançat considerablement en la tecnologia de reacció, cristal·lització, filtració i assecat aplicada als equips de les indústries farmacèutiques, químiques i altres amb bona reputació.

certificate

55
54
53
52
51
50
49
48
47
46
45
44
43
42
41
40
39
38
37
36
35
34
33
32
31
30
29
28
27
26
25
24
23
22
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Taller

Fotos de clients

Subscriu-nos

Qualsevol pregunta es pot descriure aquí i us respondrem el més aviat possible